Šios dienos aktualijos bendrijoje ir informacija karantimo metu

Kadangi Lietuvoje karantinas ir negalime organizuoti bendrų talkų. Nori paprašyti organizuotis asmenines, pavienes talkas ir apsitvarkyti aplink save esančius bendrus plotus nuo šiukšlių , po žiemos nušluoti žvyrą  nuo naujai išasfaltuotos Ivaniškių sodų gatvės. Sklypų savininkų, kurie išsigenėjo medžius, krūmus  ir sukrovė į krūvas, prašymas susitvarkyti.

Dar noriu pasidžiaugti, kad atnaujinti šeši prieš 8 metus nublukę kelio ženklai su gatvių pavadinimais bendrijoje ir  vedantys link jos, užklijuojant   šviesai atspindinčias lipdukais.

Saugokime naujai asfaltuotų gatvių kelkraščius neleiskime vaikų, šunų laipioti  ir patys nelinkite. Šiukšliadėžė yra pastatyta prie vaikų žaidimų aikštelės, šiukšles galite išmesti ten, o ne kur papuola 🙂 Laikykitės kelio ženklų Ivaniškių sodų g. nes įvykus autoįvykiui būsite kalti nepaisę kelio ženklų. Primenu greitis sodų bendrijoje 20 km/h saugokite save ir kitus.

Primenu, kad jau galite mokėti nario mokestį už 2020m. kuris turi būti sumokėtas iki 2020-07-01 d. Su didžiausiais skolininkais yra suderintas skolų mokėjimo grafikas prašau laikytis jo.

Primenu kad dėl karantino negalime organizuoti susirinkimo planuojamas susirinkimas gegužės 9d. gali būti vėl nukeltas, jei bus pratęstas ribojimas masinių susibūrimų.

prie 100 sklypo  
prie 71 sklypo
prie 73 skypo
prie 75 sklypo
Ivaniškiį sodų g. link Ivaniškių 5-osios g.
Atnaujinti ženklai