Baigtas Retkonių g. remontas

Noriu pasidžiaugti, kad per 2 metus dirbant naujai valdybai, pagaliau turime pilnai asfaltuotus kelius iki SB „Mozaika“. 2017m. išasfaltuota Tėviškės gatvė(1240m.), o šiemet pagaliau baigta asfaltuoti paskutinė atkarpą 275 m. Retkonių g. prie UAB „Guduko“, sudėti kelkraščiai, iškloti šaligatviai pėstiesiems, sumontuotas LED apšvietimas.


Darbų eiga: 2008 m. 02mėn. gatvės projektavimas


2017-10/12 mėn. gatvės drenažas ir lietaus vandens surinkimas


2018-05-02/07-26 mėn. kelkraščių, šaligalvių, apšvietimo ir asfaltavimo darbai


Ačiū visiems sodininkams, kurie palaikė šią idėja, kurie balsavo susirinkime UŽ Retkonių g. remontą prisidedant finansiškai. Be dalinio finansinio sodininkų ir įmonių indėlio šis projektas nebūtų įgyvendintas. Buvo suburta tikrai gera komanda, kuri pasiekė, kad Vilniaus miesto savivaldybė finansuotų didžiąją Retkonių gatvės remonto išlaidų dalį.


Didelis Ačiū buvusiam seimo nariui Eduardui Šablinskui, kuris kuravo šį projektą ir padėjo derėtis su Vilniaus miesto savivaldybės ir „Grindos“ atstovais. Dabar manau žinosite už ką balsuoti į ateinančiuose seimo rinkimuose.


Niekada netikėkite, kad ateis geras dėdė ir už jus padarys. Tik įdedant daug noro, atkaklumo, kantrybės ir dalinai finansuojant projektus savomis lėšomis mes turėsime šaunią vietą poilsiui ir nuolatiniam gyvenimui.


Primenu, kad 2019-07 mėn. planuojamas asfaltuoti vidinis kelias Ivaniškių gatvė. Tikslinis vidinio kelio asfaltavimo mokestis yra 260 EUR (13 mėn. x 20 EUR). Prašau visus laiku susimokėti ypač skolininkus.


Retkonių g. po remonto

Retkonių g. po remonto

Retkonių g. prieš remontą

Retkonių g. prieš remontą