Žiema žiema, bėk iš kiemo!!!

Visus visus, didelius ir mažus, kviečiame į dar vieną šventę, galinčia tapti gražia mūsų bendrijos tradicija.

Vasario 11 dieną (šeštadienį) 13 valandą renkamės į dirbtuves (Ivaniškių sodų 4-oji 4) :

vaikai gamins Užgavėnių kaukes,

tėvai tuo metu gamins gražuolę Morę.

O vasario 19 dieną (sekmadienį) 13 valandą švęsime vieną iš smagiausių ir visų labiausiai mėgstamų švenčių – Užgavėnes. Pagal tradicijas valgysim daug riebaus ir sotaus maisto, skanausim blynus, stebėsim Kanapinio ir Lašininio grumtynes, deginsim įpykusios žiemos dvasią Morę. Dalyvausime virvės trakimo varžybose, rinksime gražiausiai baisiausią kaukę bei dalyvausime kitose įdomiose rungtynėse. Šauksim, rėksim, vysim žiemą iš kiemo, su viltimi kuo greičiau sulakti pavasario.

Papildoma informacija –

Ateidami į dirbtuves atsineškite kažkokių priemonių – namie paieškokite popieriaus, klijų, siūlų ar kitų daiktų, ką būtų galima pritaikyti kaukių ir Mores gamybai.

Užgavėnių šventei – šeimininkės, lauksime jūsų kulinarinių šedevrų – rinksime paties skaniausio ir paties neįprasčiausio blyno konkursą. Taip pat atsineškite šiek tiek vaišių – kas lašinio gabaliuką, kas duonos kepaliuką, kas karštos arbatos termosą. Jei kas turite kokią priemonę (elektrinę ar kitą), kurios pagalba renginio vietoje, lauko sąlygomis bus kepti galima blynus – praneškite.

Su organizatoriais galite susisiekti el.paštu valdyba@sbmozaika.lt arba telefonu 861677723.