Vartotojų aktyvavimas

Sumažėjus darbų krūviui sode, visi turime daugiau laisvo laiko. Tad kaip ir žadėjome, po truputį pradėsime kurti registruotų vartotojų prisijungimus prie svetainės.

Registruoti vartotojai matys daugiau informacijos, nei kiti skaitytojai (bus prieinami valdybos posėdžių protokolai, bendrijos narių susirinkimų protokolai, pajamų/sąnaudų sąmatos, revizoriaus ataskaitos ir t.t.)

Artimiausiu metu savo elektroninio pašto adresu gausite pranešimą, kad Jums yra sukurtas vartotojas. Pagal priede pateiktą instrukciją, atlikite visus vartotojo patvirtinimo veiksmus. Instrukciją galite rasti čia

Vartotojo vardas bus sudarytas iš Jūsų vardo ir sklypo numerio. Pvz. Vardenis_01, kur Vardenis – Jūsų vardas, 01 – Jums priklausančio sklypo numeris.

Informuokite mus el.paštu valdyba@sbmozaika.lt , jei Jums nepavyks prisijungti arba negavote pranešimo apie sukurtą vartotoją (pagal turimus el.pašto adresus visiems prisijungimus jau sukūrėme).

P.S. šiandien gautas kelias nuorodas į dokumentus galėsite atidaryti tik tada, kada gausite savo prisijungimo duomenis ir sėkmingai prisiregistruosite.

SB Mozaika valdyba