Tęsiami kelio ruošimo asfaltavimui darbai

Turbūt pastebėjote, kad nuo praėjusios savaitės buvo sustabdyti kelio darbai Tėviškės gatvėje.
Iš rangovų gavome raštą, kad tvarkant kelio griovius, iš grunto pradėjo veržtis gruntiniai vandenys ir šaltiniai, kurie plauna griovius. Kad būtų užtikrintas sklandus vandens nuvedimas, reikalingos projekte nenumatytos pralaidos, kurioms reikalingas papildomas finansavimas.
Kadangi spaudžia terminai dėl darbų sezoniškumo, nebuvo galimybės sušaukti benrdijos narių susirinkimo. Skubiai organizuotame valdybos posėdyje buvo nutarta pervesti trūkstamas lėšas (1750.58 EUR – t.y. 50 proc. reikiamos sumos) į Vilniaus rajono savivaldybės sąskaitą. Dėl šios sumos padengimo bus sprendžiama kito sezono ataskaitiniuose bendrijos narių susirinkimuose.
Pranešame, kad darbai bus tęsiami nuo rytojaus.
Rytoj (rugsėjo 27 dieną) bus daromos trūkstamos pralaidos ir nuo 9 iki 12 valandos bus uždarytas kelias Baniškių / Dievoniškių gatvėje (toje vietoje, kur baigiasi senasis asfaltas). Prašome susiplanuoti savo keliones, išvengiant šios atkarpos (pvz. pravažiuojant pro Galgius).
Skaldos vežimo darbus planuojama atlikti kitą savaitę. Kelias bus uždaromas dviem etapais:
– vieną dieną nuo asfalto pabaigos iki posūkio į Tėviškės,
– kitą dieną – nuo Tėviškės gatvės iki mūsų sodų.
Apie kelio uždarymo terminus informuosime kai tik turėsime kokią informaciją.
Kita džiugi žinia – tuoj bus pradėti Retkonių gatvės asfaltavimo darbai. Šiandien buvo atlikti pirmieji kelio matavimo darbai ir sukalti kuoliukai, žymintys būsimą kelio atkarpą.
Svarbiais klausimais skambinkite Alai (861677723), nes Dainoras šiuo metu yra išvykęs ir neturi galimybės atsakyti į skambučius.