Su naujuoju sezonu, mieli sodininkai!

Pirmajame bendrijos narių susirinkime pirmininkas pranešė daug džiugių žinių. Primename, kad birželio 10 dieną 12 valandą prie didžiojo tvenkinio bus pakartotinis narių susirinkimas, kuriame išklausysime revizoriaus ataskaitą, balsuosime priimdami svarbius sprendimus dėl einamųjų metų darbų, lėšų rinkimo ir panaudojimo.

Nepilnų metų pirmininko, valdybos ir bendrijos narių įdirbis akivaizdžiai matomas. Planų dar turim daug. Jų tarpe tikrai svarbią vietą užimantis planas – mūsų bendradarbiavimo skatinimas, bendruomenės stiprinimas.

Tad po susirinkimo, birželio 10d. 18 valandą, visi esate kviečiami į EUROPINĘ KAIMYNŲ DIENOS ŠVENTĘ (prie didžiojo tvenkinio).

Juk geri kaimynai – gyvenimo dovana. Yra tokia patarlė – pirkite ne namą, bet kaimynus. Juk ar nuosavame name gyveni, ar daugiabutyje, kaimynai yra tie žmonės, kurie arčiausiai. Jie patars, paguos, pagelbės, pasidžiaugs. Kaimynai taip pat svarbūs mūsų gyvenime, kaip ir šeimos nariai.

Šventės metu vaikai ir jų tėveliai savo vikrumą išbandys orientacinėse varžybose. Varžybų organizatorius – Pavelas.

Kol spartuoliai vykdys įvairias užduotis, Andrius ant laužo virs savo firminį plovą, Artūras su Jelena senoviniame „samovare“ plikys gardžią arbatą.

Ką atsinešti? Kėdę, ką nors skanaus sau ir kaimynui, šypseną.

Ką išsinešti? Puikią nuotaiką, naujas pažintis, šiukšles.

Pasiimkite vaikus, anūkus ir pakvieskite savo gatvės kaimynus!

Kviečiami ir aplinkiniai gyventojai bei kaimyninių sodininkų bendrijų sodininkai.

Šią šventę stengsimės padaryti nauja mūsų bendruomenės tradicija. Ja kasmet pradėsime sodininkavimo sezoną.

Valdyba ir palaikymo komanda