2016.08.20 talkos ataskaita

 

Praėjusį šeštadienį padirbėta kaip niekada stipriai. Talka truko ilgėliau nei įprastai, bet ir darbų atlikta žymiai daugiau.

Sutvarkyta viena puselė tvenkinio pakrantės, kitą pusę paliksime kitų metų talkai.

Pagrindinio kelio duobės palygintos skaldytom plytom. Tai leis mums sutaupyti nemažai lėšų kelio tvarkymui, nes darbų užbaigimui reikės pirkti žymiai mažiau skaldos. Didelis ačiū mūsų narei Sandrai, atidavusiai plytas!

Stipriai padirbėję vakare susirinkome į šventę. Skanūs šašlykai, užkandžiai ir smagus bendravimas praskaidrino ne vieno vakarą ir leido pamiršti rytinės talkos nuovargį. Gaila, kad ne visi darbštuoliai galėjo dalyvauti.

Džiaugiamės, kad mūsų bendruomenėje yra tiek gerų ir įdomių žmonių!

Per du šio sezono mėnesius įvyko trys talkos, nuveikta nemažai darbų, kurie tikrai pagražino mūsų aplinką. Šalia tvenkinio gyvenanti bendruomenė po pakrančių aptvarkymo pastebėjo pagyvėjimą šalia šios mūsų bendros poilsio zonos. Pagražėjusi aplinka ne vieną traukia išeiti iš savo sklypo ribų ir pasigrožėti nuostabia mus supančia gamta.

Ačiū Jums ir Jūsų vaikams už savo brangų laiką, skirtą bendruomenės tikslų įgyvendinimui. Ačiū už Jūsų begalinį norą gyventi gražiau 🙂

DSC_0208