50-tadienis!!!

Šiandien – 50-ta naujosios valdybos darbo diena!!! Darbų atlikta tikrai daug. Plačiau apie juos galite paskaityti čia.

Svarbiausia veikla – skolininkų inventorizacija ir darbas su skolininkais, apleistų sklypų savininkų informavimas, buvusio pirmininko veiklos auditas, svetainės sukūrimas, talkų organizavimas.

Norime pasidžiaugti tuo, kad narių sprendimas turėti savo interneto svetainę labai pasiteisino. Visiems internetu besinaudojantiems žmonėms informacija tapo pasiekiama akimirksniu.

Interneto svetainė atidaryta 2016.07.14. Lygiai per mėnesį joje lankėsi 188 vartotojai, kurie svetainėje naršė 554 kartus – t.y. vidutiniškai per dieną buvo prisijungta 18 kartų (nebuvo nei vienos dienos, kad prie svetainės neprisijungtų skaitytojų. Mažiausiai per dieną buvo prisijungę 5 vartotojai, daugiausiai – 66.)

Prisijungimai buvo vykdomi ne tik iš Lietuvos (Vilniaus ir Kauno), bet ir iš Anglijos, Belgijos, Vikietijos, Ispanijos, Airijos ir t.t. Matyt naujienas stebi nariai, gyvenantys užsienyje, arba atostogaujantys už Lietuvos ribų.

Ne vienas pajuto ir nemokamų skelbimų naudą – į juos sureaguojama tikrai greitai. Pastebėta, kad į skelbimus su nuotraukomis ir detaliu aprašymu sureaguojama žymiai greičiau.

Labai dėkojame Jums už palaikymą, pastabas, padrąsinimus. Jūsų teigiamos emocijos įkvepia ir įpareigoja mus stengtis dar labiau. Džiugu, kad bendravimas tampa aktyvesnis ir artimesnis.

grafikas